Objednajte sa Opýtajte sa

NeoVízía sa stará o zrak bojovníkov OKTAGON MMA

23.09.2019
NeoVízía sa stará o zrak bojovníkov OKTAGON MMA

Maximálna sústredenosť. Čistá myseľ a jedinečný pocit z prekonania samého seba. Emócie, ktoré lomcujú telom každého športovca. Dopriať si požadovaný komfort, ktorý umožňuje sústrediť sa, však nie je možné s dioptrickými pomôckami. 

Nezáleží na tom, či ide o futbalistu, hokejistu, lyžiarov, vodnú slalomárku, fitness trénerku alebo zápasníka MMA. Vynikajúci zrak potrebuje každý športovec. Je totiž dôležité sledovať dianie okolo seba a vedieť vyhodnocovať situácie s dostatočným predstihom kedy rozhodujú sekundy, či až stotiny. To umožní získať vytúžené víťazstvo a zároveň pomôže vyvarovať sa nepríjemným zraneniam.

Dôležitosť dobrého zraku si uvedumujú aj v OKTAGON MMA, ktorí zverili starostlivosť o to najcennejšie do rúk odborníkov NeoVízie. 

Oktagon MMA a NeoVízia

Prečítajte si o laserovej operácii NeoSMILE 3D profesionálnej bojovníčky OKTAGON MMA Veroniky Rodovej

Kto je OKTAGON?

OKTAGON MMA je najväčšou česko-slovenskou organizáciou, ktorá usporadúva turnaje bojových športov. Zakladateľmi a majiteľmi sú Pavol Neruda a Ondřej Novotný. Súčasťou show je nielen náročná príprava, ktorá sa v MMA týka bojových športov ako box, thajský box, jiu-jitsu, judo či mnohých ďalších, ale tiež tvrdé silové, kondičné a crossfit tréningy. K tomuto športu neodmysliteľne patrí i náročné zhadzovanie do váhového limitu, s ktorým majú niektorí športovci problém. OKTAGON zároveň pripravuje jedinú reality show s profesionálnymi bojovníkmi pod názvom OKTAGON VÝZVA. Týždenník OKTAGON MAGAZÍN mapuje scénu bojových športov. Show PROJEKT X sledoval cestu obyčajného človeka až do klietky. PROJEKT Y je zameraný na ženskú MMA reality show a v neposlednom rade vydáva talkshow o bojovníkoch a ľuďoch zo scény – OKTAGON Majk. Organizácia má v súčasnosti viac ako 220-tisíc fanúšikov na sociálnych sieťach a YouTube, kde ich videá mali za minulý rok vyše 30 miliónov pozretí.